Docenten

U realiseert zich dat er voor (hoog)begaafde kinderen soms wat weinig aanbod is in uw klas en u wilt graag verandering in brengen. Maar u weet niet precies waar u het beste kunt beginnen of wat een goede aanpak is? U ziet bijvoorbeeld dat een kind veel meer kan dan het laat zien in de klas en u vraagt zich af hoe haal ik eruit wat erin zit? Of hoe krijgt u de dagdromer weer bij de les?

Een paar gesprekken met mij kunnen u op weg helpen. Ik kan u snel van de juiste informatie voorzien en u helpen de theorie in de praktijk te brengen. Heeft u slechts een paar kleine vragen dan kan online coaching een uitkomst bieden.

Als u een plusklas op wilt starten of een ander project speciaal voor (hoog)begaafde leerlingen dan kan ik u daarbij adviseren. Heeft u hier zelf geen tijd voor dan kan ik voor u de begeleiding van één of meer (hoog)begaafde kinderen in de klas of in een plusklas verzorgen. Dit zorgt voor een lastenverlichting waar alle kinderen in de klas wel bij varen.

Ook kan ik een training leren leren verzorgen voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool of klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.